India

India

We hebben India in februari 2015 bezocht. Het land heeft een enorme indruk op ons gemaakt. De vriendelijke bewoners en hun cultuur.Ik heb geprobeerd daar het een en ander van vast te leggen. Ik kijk er graag op terug en wil dat met andere delen.

Art-Square 2015

Art-Square 2015

De meest exclusieve Art Expo in het centrum van de kunst, 24-30 juli Museumplein Amsterdam. Interview van Gogh’s earcandy met Ria Nijhof.  Harold Thiehatten:In haar jeugd maakte ze Amsterdam onveilig met haar fotocamera. Haar inspiratie haalt ze uit de muziek van Liesbeth List en Ramses Shaffy, de soberheid die haar abstracte beelden moesten uitstralen kwamen op […]

Engeland - Schotland

Engeland – Schotland

In 2008 hebben we een reis gemaakt van de oostkust van Engeland naar Schotland.Eilandjes voor de kust van Engeland hebben we per klein bootje bezocht en ons laten verrassen door de prachtige natuur. Hoofdzakelijk vogels. De leegheid van het land sprak me erg aan.

Texel

Texel

Texel voelt als een tweede thuis. We zijn er heel graag.Op de foto’s probeer ik de sfeer van het eiland weer te geven.Bij sommige beelden hoef je niet uit te leggen waarom ze je aanspreken, het is het gevoel.